skip to Main Content

Kommisionsaftale på SECONDHAND MCBEKLÆDNING.

Har du nogle fejlkøb eller andet beklædning som bare ligger og ikke bliver brugt, kan du indlevere det i butikken og vi vil hjælpe dig med at få det solgt.

Når du kommer i butikken med dine varer, gennemgår vi dem i fællesskab, sortere og prisfastsætter dem. Inden du kommer, kan det være en god ide, at du overvejer hvad du gerne vil have for dine varer, det gør det nemmere for os at prisfastsætte dem sammen.

Kommisionsaftalen er 35/65 procent. Dvs. at du får 65 % af det beløb dine varer er solgt for og kommisionshonoraret udgør de andre 35 %.

Der bliver lavet en kommisionsaftale, som du får og underskriver ved indlevering af din beklædning. Vi prismærker dine varer sammen med dig, og vil også bestræbe os på at lægge dem op på Facebook samt Instagram snarest.

Vi afregner ved at lave en bankoverførelse til din konto, når varerne er solgt og du kan til enhver tid afhente dine vare uden beregning. Dog skriver du under på at du ikke må sælge dine varer selv, og heller ikke reklamerer med varen selv. Mc Mægleren står for alt promovering og fremvisning.

Kriterier for indlevering:

Tøj der indleveres skal være:

  • Tøjet skal være nyvasket, rent eller renset.
  • Det skal være uden fejl og mangler, uden pletter, uden huller og uden misfarvninger.
  • Det indleverede må ikke lugte (tobak, stærk parfume e. lign)
  • Sko/støvler skal være nye, eller kun meget lidt brugte.
  • Vi tager kun nye hjelme ind (fejlkøb), eller børne hjelme som er næsten ubrugte – dog hvis de ser velholdte og fine ud, tager vi dem også ind.

Venlig hilsen

Mcmægleren APS.

Back To Top